OM

Dette er en privat blogg. Alle linker som legges ut her er linker til informasjon og annet som jeg eller andre har hatt og/eller har nytte av, og som vi gjerne deler med andre.

Dette er på ingen som helst måte en kommersiell side, eller for å lage reklame for terapier eller annet. Siden er kun for å dele interessante artikler, adresser, treningforslag med mye mer.

Kommer også til å skrive litt om personlige opplevelser med det å være syk – dette for at de som har problemer med å forstå hvordan blant annet ME kan arte seg kan lese og forstå litt mer.

Det jeg skriver om min sykdomshistorie er mine opplevelser av sykdommen, for andre med samme diagnose kan det arte seg annerledes. ME og alle andre sykdommer arter seg ulikt fra menneske til menneske.

 

– – –

 

Trinn for Trinn

Kronisk sykdom er ødeleggende for våre liv på så mange områder og det er vanskelig å finne hjelp og det er lett å gi opp.

En av mine symptomer er kronisk optimisme – den arter seg sånn at jeg aldri gir opp – men stadig prøver å komme et trinn videre! 🙂

Siden her kan brukes av alle som vil komme med tips og info – slik at vi kan lære mer om sykdommene våre og hva vi selv kan gjøre for å få litt lettere hverdager, mindre plager og/eller hvordan leve et bedre liv tross kroniske plager – en «hjelp til selvhjelp»-side!

Alle er velkomne til å dele nyttige linker og sine friske fremskritt!

Trinn for Trinn!

1 tanke på “OM

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s